Voor­lopige uitslag Eerste Kamer­ver­kie­zingen


Het donker­groene verzet gaat door!

30 mei 2023

De voorlopige uitslag van de Eerste Kamerverkiezingen is binnen. Op 30 mei hebben de Provinciale Statenleden de Eerste Kamerleden gekozen. De Partij voor de Dieren heeft haar 3 zetels in de Eerste Kamer behouden. De fractie van de Partij voor de Dieren blijft hierdoor sterk en standvastig.

De Eerste Kamerfractie bestaat de komende 4 jaar uit Niko Koffeman, Peter Nicolaï en Ingrid Visseren-Hamakers. Zij beschikken over de kennis en kunde om de idealen van de Partij voor de Dieren met kracht te laten klinken in de Eerste Kamer.

De Eerste Kamerfractie behaalt al jarenlang veel successen. De Partij voor de Dieren staat in de Eerste Kamer bekend als de donkergroene aanjager. Onze Eerste Kamerleden zorgen ervoor dat andere partijen harder lopen als het gaat om dierenwelzijn, natuur en klimaat.

De komende jaren blijft de Eerste Kamerfractie die rol enthousiast uitoefenen. Het donkergroene verzet gaat door!

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren unaniem tegen nieuwe pensioenwet

Tijdens de hoofdelijke stemming op 30 mei zullen alle fractieleden van de Partij voor de Dieren in de Eerste Kamer tegen de n...

Lees verder

Konijn neemt deel aan Prinsjesdag

Konijn neemt deel aan Prinsjesdag Het welzijn van dieren wordt vaak vergeten in de Miljoenennota. Daarom neemt een levensgro...

Lees verder